CONCRETE CLEANER – Soluție curățire betoniere
CONCRETE CLEANER – Soluție curățire betoniere
O betoniera este responsabila pentru producerea a tone de beton, utilizat la constructii, fundatiile acestora, strazi si alei si multe altele. Pentru ca betonul sa fie calitativ pentru fiecare constructie in parte, cel vechi trebuie curatat eficient. Astfel, betonul proaspat amestecat nu va contine reziduuri din cel vechi, care i-ar putea afecta structura si consistenta. Persoanele fizice, care au o mica betoniera pentru constructii personale, sau firmele de constructii, care au betoniere cu o capacitate uriasa pentru proiecte foarte importante, trebuie sa foloseasca produse de curatare cu o concentratie ridicata, pentru ca reziduurile de beton intarit sunt greu de inlaturat fara o solutie de o concentratie perfecta.  
  • Solutie de curatare a betonului in canistra de 5 L. Speciala pentru curatarea mini-betonierelor, aceasta solutie de curatare trebuie folosita impreuna cu apa, in proportii speciale, incapand cu 5% detergent, pentru intretinere, si pana la 50%, pentru betonul uscat care trebuie indepartat.
  • Solutie de curatare a betonului in canistra de 20 L. Cantitatea detergentului creste pentru cei care au nevoie de o solutie de curatare a betonului in cantitati mult mai mari sau pentru mai multe betoniere. Canistrele de 20 L sunt perfecte pentru salvarea de spatiu si pentru cumpararea mai rara a detergentului de curatat betonul.
  • Solutie de curatare a betonului la vrac. Posibilitatile de cumparare pentru detergentul la vrac sunt, practic, nelimitate, in limitele stocului disponibil, iar aceasta optiune poate fi luata in considerare de companiile de constructii care au nevoie de aceasta solutie in cantitati industriale.
not rated 100,00 lei Adaugă în coș